Vesti
Žuta štampa
Duguje Ana Mariji 880.000 dinara: Vladi Stanojeviću plene imovinu?
25.02.2016. 20:00
Izvor: blic
Duguje Ana Mariji 880.000 dinara: Vladi Stanojeviću plene imovinu?
Godinu dana nakon što je pretukao bivšu verenicu Anu Mariju Žujović, Vladimir Stanojević dobio je presudu u kojoj se navodi da je zahtev fitnes instruktorke usvojen i da je voditelj Pink televizije obavezan da joj isplati iznos od 880.000 dinara sa zakonskom zateznom kamatom.
Na ime nematerijalne štete za pretrpljene fizičke bolove dužan je da plati 150.000 dinara, isto toliko za pretrpljeni strah, kao i 400.000 dinara na ime duševnog bola zbog umanjenja životnih aktivnosti. Takođe, Stanojević će Ani Mariji morati da na ime duševnog bola zbog naruženosti uplati još 100.000 dinara, ali i 80.000 dinara zbog povrede ugleda i časti prava i sloboda, prenosi sajt "Pressrs.ba".
Ana Marija je ova saznanja potvrdila, ali nije htela mnogo da ih komentariše:
- Sve je tačno što ste čuli, ali ja ne mogu da dajem nikakve izjave za medije dok traje sudski postupak.
Pretpostavlja se da je Vladimir već podneo žalbu na ovu presudu.
- Stanojeviću je presuda uručena nakon izlaska iz "Farme", mada je doneta dok je on bio u rijalitiju. Sud je doneo presudu da je Stanojević obavezan da isplati Ani Mariji 880.000 dinara, a pravo na žalbu ima u roku od osam dana od trenutka dobijanja presude. Takođe, dužan je i da joj nadoknadi sve troškove parničnog postupka, sa zakonskom zateznom kamatom od dana donošenja presude, pa do konačne isplate. Ukupno će morati da plati 880.000 dinara - otkriva izvor blizak fitnes instruktorki, a kako saznajemo, Vladimiru prete različite sankcije ukoliko ne isplati novac, kako finansijske, tako i one koje se tiču slobode kretanja.
- Ana Marija će dobiti novac na bilo koji način koji je zakonskim putem predviđen. Ona je svesna da Stanojević toliko para nema. Međutim, zna da postoje razni načini da dobije ono što joj po zakonu sleduje. Moguća je prinudna naplata, oduzimanje imovine ili pak obustavljanje dela zarade ukoliko je Vladimir prijavljen u firmi u kojoj radi. Takođe, postoji mogućnost i da mu bude zabranjen izlazak iz zemlje, sve dok ne izmiri sve obaveze prema oštećenoj. Žujovićeva je dobila i dokument u kojem stoji da je sveukupno dejstvo ostvarene traumatske sile kod nje dovelo do nastanka jedinstvene i teške telesne povrede - završava izvor.