Vesti
Sport
Sukob u Partizanu: Nedić napustio Radnu grupu
07.03.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Sukob u Partizanu: Nedić napustio Radnu grupu
Advokat Vojkan Nedić odlučio da izađe iz Radne grupe, koja trenutno upravlja Partizanom i koja treba da pripremi vanrednu Skupštinu fudbalskog kluba.
Već duže vreme se šuška da u vrhu Fudbalskog kluba Partizan postoje sukobi, razmimoilaženja... Posle poraza od Augsburga u Ligi Evrope, u Humskoj se treslo, a epilog je bio da je predsednik Zoran Popović dao ostavku. Za njim i cela uprava.
U međuvremenu, deo uprave je opstao u klubu i formirana je Radna grupa, čiji je zadatak da pripremi vanrednu Skupštinu. Za vršioca dužnosti predsednika kluba postavljen je proslavljeni golman Ivan Ćurković, a u Radnoj grupi je bio i advokat Vojkan Nedić.
Bio, jer je danas odlučio da izađe iz tog tela!
Iz njegove advokatske kancelarije MONDU je prosleđeno obaveštenje o tom potezu, a razlozi su "bitne koncepcijske razlike", kako je naveo.
"Ovim putem obaveštavam Radnu grupu da više neću učestvovati u njenom radu. Razloga je više, ali će u ovom trenutku biti dovoljno da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike, kako u pogledu Partizanove sadašnjosti, tako i budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti. Zbog toga bi moje prisustvo sastancima Radne grupe bilo nesvrsishodno", piše u dopisu Vojkana Nedića.
On je ujedno podneo ostavku i na članstvo u Skupštini Fudbalskog saveza Beograda (delegirao ga je Partizan).
Radnu grupu u Partizanu čine: Ivan Ćurković, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev, Milan Obućina i Vladimir Vuletić (članovi).
To delo je danas posle podne održalo sastanak na kojem je konstatovana ostavka Nedića. Zanimljivo, kako saznajemo, Nedićeva ostavka je pre bila objavljena u medijima nego što je došla u klub (negde oko 14 časova).