Vesti
Žuta štampa
MIKI ĐURIČIĆ SE VRATIO U PAROVE: Razlog zašto je pobegao će vas oboriti s nogu!
07.03.2016. 20:00
Izvor: Kurir
MIKI ĐURIČIĆ SE VRATIO U PAROVE: Razlog zašto je pobegao će vas oboriti s nogu!
Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić prvo je odustao od daljeg takmičenja u „Parovima“, a onda, svestan da će ostati bez dinara zarađenog za šest meseci boravka u šou programu i da će morati da plati kaznu od 20.000 evra, vratio se u vilu, gde su ga dočekali sa oduševljenjem.
Mikijev ulazak u luksuznu vilu, gde se više od 20 njih broi za vrednu nagradu od 80.000 evra, propraćen je ovacijama i opštim oduševljenjem.
"Morao sam da izađem, krmača mi se oprasila, pa sam pomagao svojima. U međuvremenu sam dobio i sina, znate da vas je Vesna Rivas obavestila, pa sam i zbog toga malo zakasnio s povratkom u takmičenje. Anđela, mi smo i dalje samo drugovi, da znaš. Ali, narod je shvatio da se ovde sve laže i to njih zabavlja", rekao je Miki po ulasku.
"Gde sad da budemo zajedno kad imaš sina, ne dolazi u obzir", povikala je Anđela.
Boravak van rijalitija, kao da je pomogao Mikiju da odluči da se drugačije ponaša pred kamerama. Sve prebacuje na šalu, kaže, neće više da odgovara na prozivke ostalih takmičara.
"Dobio sam sina, ne poznajem tu devojku, Gogu, niti sam ikad imao nešto sa njom, ali radujem se, rađaju
se deca. Nadam se da će mi svi čestitati po starom srpskom običaju. I zahtevam da mi se izvadi krv, uradi DNK, kako bih ponosno mogao da kažem – to je moj sin", rekao je pčelar!
Za sada se još ne zna da li će Miki Đuričić biti kažnjen jer je napustio takmičenje, pa rešio da se vrati.