Vesti
Sport
Zvezda u sredu pušta karte za PAO
08.03.2016. 20:00
Izvor: novosti.rs
Zvezda u sredu pušta karte za PAO
Crveno-beli su upozorili da će utakmicu sa Darušafakom 31. marta igrati pred praznim tribinama, ako njeni navijači budu ubacivali predmete u teren
Prodaja ulaznica za utakmicu košarkaša Crvene zvezde i Panatinaikosa, u 10. kolu Top 16 faze Evrolige, počeće u sredu. Kako se navodi u saopštenju na sajtu Zvezde, ulaznice će se prodavati u sredu od 10 časova u svim poslovnicama Eventima.
Karte za nivo 400, za utakmicu koja će se igrati u petak od 20 časova u Beogradskoj areni koštaju 700 dinara, dok za severnu tribinu nivo 200 koštaju 800. Ulaznice za nivo 200 za tribinu A, B, C i D u uglovima koštaju 1.100 dinara, a za parter B i parter 4 koštaju 1.000 dinara.
Na nivou 200 za lože jug za kartu treba izdvojiti 1.600 dinara, za "skaj boks" 5.000, a za sedište pored terena 10.000 dinara.
Zvezda je upozorila da će utakmicu sa Darušafakom 31. marta igrati pred praznim tribinama, ako njeni navijači budu ubacivali predmete u teren i podsetila da će meču u petak u Beogradskoj areni prisustvovati prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu.
- Naš klub očekuje još jedan veliki organizacioni izazov. Meč sa Panatinaikosom je i vrlo važna utakmica za ambicije i želje kluba da napravi korak više i plasira se u Top 8 Evrolige. Atmosfera koju su naši navijači stvarali na prethodnim utakmicama u dvorani „Aleksandar Nikolić“ se i dalje prepričava širom Evrope, ali sada sa našim pristalicama želimo ponovo da pokažemo da možemo da napunimo „Arenu“ do poslednjeg mesta i stvorimo atmosferu koja će pomoći našim igračima - navodi se na sajtu Zvezde.