Vesti
Žuta štampa
GOCA BOŽINOVSKA ZA KURIR: Moj sin je pijana budala! Zbog njega umalo sve da nas ubijem!
11.03.2016. 20:00
Izvor: Kurir
GOCA BOŽINOVSKA ZA KURIR: Moj sin je pijana budala! Zbog njega umalo sve da nas ubijem!
Mirko mi samo pravi probleme, ne znam više šta da radim s njim. Ðubre jedno, zapamtiće me. Oženiću ga prvom devojkom koja naiđe kako bi se smirio
Goca Božinovska, dan nakon što je skrivila saobraćajnu nesreću, kad je na Novom Beogradu udarila u vozilo Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), i to dok se u automobilu svađala s pijanim sinom Mirkom Šijanom, rešila je da otvori dušu za Kurir. Priznala je da joj naslednik svojim ponašanjem zadaje glavobolje i otkriva da je svesna da on ima problem s alkoholom.
- Tresem se kad god Mirko nije kod kuće. On je jedna budala, ne znam šta više da radim s njim. Samo mi pravi probleme! Oženiću ga prvom devojkom koja naiđe kako bi se smirio. To je jedino rešenje. Glava me boli svakog dana od njega. Ni on jadan nije kriv, to su malo i geni, ali dokle više? Ðubre jedno, zapamtiće me - rekla je Goca kroz plač i naglasila da je i dalje pod stresom zbog udesa.
- Naškodila sam i sebi i deci. Samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem. Još uvek se nisam smirila. Ne mogu da verujem da sam dozvolila da se to dogodi, ne znam šta mi je bilo. Nisam bila pod dejstvom alkohola. To se desilo u sekundi zbog moje nervoze. Svađala sam se s Mirkom što nije dolazio kući ceo dan jer je bio pijan. On je sedeo na zadnjem sedištu, a ja sam mu govorila da je đubre i budala - kaže folkerka.
Božinovska je iz udesa izašla bez posledica, ali naglašava da je boli ponašanje njenog sina, koji ne mari za incident koji se dogodio.
- Mirka boli uvo za udes. Od toga pravi sprdnju. Kaže da sam loš vozač, da nemam veze sa životom, da treba da bacim dozvolu. Kad je neko budala, onda je budala. Pravi mi za.ebanciju od toga, a ja se jadna tresem i ne znam šta ću - završava Goca.
Podsetimo, Goca već nekoliko godina ima velikih problema sa sinom jer se često u pijanom stanju tuče po klubovima. Ona je oduvek isticala da je Mirko dobar i emotivan dečko, ali da ima neke bubice s kojim mora da se bori.