Vesti
Sport
Ćurčić: Nismo zaslužili poraz
24.03.2016. 20:00
Izvor: beta
Ćurčić: Nismo zaslužili poraz
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić ocenio je da je njegov tim "po svemu prikazanom", odnosu igrača i brojnim prilikama, zaslužio večeras više od minimalnog poraza od Poljske u prijateljskom meču.
"Rekao sam u najavi utakmice da i ako izgubimo ovako kvalitetne reprezentacije Poljske, odnosno ako igrači ispune ono što smo tražili od njihm neću mnogo žaliti. Mislim da nismo zaslužili poraz posle svega što smo pokazali. Bilo je mnogo dobrih stvari, imali smo veliki broj prilika, ali i dalje ne verujemo da možemo da dobijemo utakmicu. Igrači kao da su izgubili veru. Uveren sam, medjutim, da će sve ovo jednom doći na naplatu. Video sam pošten, profesionalan odnos igrača i ponoviću, u najmanju ruku zaslužili smo da ne izgubimo ovaj meč", rekao je Ćurčić novinarima.
Srbija je večeras u Poznanju izgubila sa 1:0 od Poljske u prijateljskom meču i tako ostvarila treći uzastopni poraz. Novinari su pitali selektora kako da tim reši problem neefikasnosti.
"Uvukao se neki strah još od kvalifikacija. Očigledno je da i dalje imamo problema u završnici napada. Stvaramo prilike, videli smo mnogo dobrih akcija, udaraca, ali nismo postigli gol. (Nikola) Stojiljković je odigrao dobro, a možda bi (Aleksandar) Mitrović dao veći doprinos. Probali smo i sa (Filipom) Djuričićem, mnogo je hteo. Videćemo, analiziramo, radimo, činimo sve da svari budu bolje. I biće, siguran sam da će se vratiti sve ono što ulažemo", rekao je Ćurčić.