Vesti
Žuta štampa
Rasim Ljajić brani Severinu "pornićarku"
28.03.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Rasim Ljajić brani Severinu "pornićarku"
Uzavrele strasti u Novom Pazaru povodom najavljenog koncerta Severine u tom gradu 20. aprila. Mnogi je ne žele 20. aprila na Dan grada, jer je "pornićarka". Evo šta kaže potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić o Severini.
U Novom Pazaru će pred izbore koji su u Srbiji raspisani za 24. aprila biti vrlo, vrlo zanimljivo. Ne samo zbog borbe oko vlasti u tom području, već i zbog mnogih kulturno-zabavanih priredbi.
Naime, u tom gradu će 6. aprila biti održana premijera turskog filma "Moj brat", u kojem glumi Burak Ozdživit, ovdašnjim ljubiteljima serija poznat i kao Bali-beg iz "Sulejmana Veličanrstvenog". Najavljeno je da će ovaj glumac doći na premijeru, što se u novopazarskim krugovima tumači kao predizborna kampanja Rasima Ljajića.
Dok će se mnoge žene obradovati ovoj poseti zgodnog glumca, dotle se u Novom Pazaru povela žustra polemika oko još jednog najavljenog, kulturno-zabavnog događaja - koncerta Severine 20. aprila u tom gradu.
Međutim, ima i onih koji se protive dolasku i nastupu Severine, smatrajući da njen imidž nije po moralnim normama i da takvoj osobi. Na društvenim mrežama i portalima traje rasprava o najavljenom koncertu Severine, a mnogi koji se protive su je nazvali "pornićarkom" (zbog poznatog privatnog video snimka) i poručuju da, baš zbog takvog "background-a" nije dobrodošla u Novi Pazar.
U njenu odbranu ustao je član Vlade Srbije i lider koalicije "Za evropski Novi Pazar" Rasim Ljajić na predizbornom skupu u Požegi.
On je rekao da Severina dolazi u Pazar da peva za 20.000 ljudi, a ne da bi je "neko vodio kući za snaju", prenosi portal "Sandžakhaber".
To će, prema rečima Ljajića, biti dobro za sve lokalne privrednike.
"Tada će ćevabdžije, hotelijeri, pekari, buregdžije... da zarade. Iskoristimo ono što imamo, prirodu, potencijale, gostprimstvo ljudi, da naši ljudi zarade, da počnemo da razmišljamo o životu a ne da razmišljamo kako je bilo i kako smo ugroženi", poručio je Ljajić.
Potvrđujući da će pevati u Novom Pazaru 20. aprila, Severina je pre nekoliko dana dobila poklon od ekipe RTV Novi Pazar - džins farmerke.
"Kod vas je hrana odlična. Svaki put me, pa ne mogu reći, deprimira iako se svaki put vratim za koji kilogram teža, ali ipak srećnija. Nisam sigurna da sam nosila farmerke iz Novog Pazara. Možda jesam. Boja ovih koje ste mi poklonili je odlična", rekla je hrvatska pevačica.