Vesti
Žuta štampa
PLAVUŠE U KLINČU Karleuša: Olja, i nisi neki demokrata!
06.04.2016. 20:00
Izvor: Kurir
PLAVUŠE U KLINČU Karleuša: Olja, i nisi neki demokrata!
Pevačica uzvratila Kovačevićevoj, koja je kao urednica zabavnog programa RTS izjavila da za nju i Daru Bubamaru nema mesta na Javnom servisu
Rat plavuša se nastavlja! Jelena Karleuša i Dara Bubamara odgovorile su Oliveri Kovačević, koja je izjavila da za njih dve nema mesta na RTS.
Ove njene reči nisu dotakle JK, koja joj je poručila da su njoj minutažu poklonile najveći svetski mediji.

Kršenje ljudskih prava
- RTS nema emisiju dovoljno bitnu da bih ja, zbog koje CNN, RTL, ABC i druge svetske TV mreže dolaze u Beograd, imala interes da gostujem - kaže JK i ironično dodaje:
- Kad je reč o Olji, sigurna sam da nije tako mislila, jer bi u suprotnom zabrana mene na Javnom servisu značila kršenje mojih ljudskih prava, prava na život i rad, što opet nije u skladu s demokratskim načelima koje Olja podržava. Čvrsto verujem da je ekipa na RTS prerasla boljku zvanu malograđanska predrasuda pseudoelite - stavila je tačku JK na ovu temu aludirajući na voditeljkinu vezu s Borkom Stefanovićem, koji je do decembra 2015. bio visoki funkcioner Demokratske stranke.
Za razliku od nje, Dara Bubamara nije želela previše da se upušta u diskusiju. Ona je svojim komentarom poručila da je za nju Olivera Kovačević nebitna osoba.
- Ne čitam novine, ne znam ko je ta žena - kaže Dara.
Kad smo počeli da joj objašnjavamo ko je Olja i da sigurno zna o kome se radi, rekla je da je svoj komentar dala.

Visoki kvalitet
Podsetimo, Olivera Kovačević je pomenula ove dve pevačice kad je za jedne dnevne novine istakla da se na RTS izuzetno vodi računa o kvalitetu.
- Ne znam koji bi format emisije morao da postoji da bi u njemu ugostili Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu. Nema emisije takvog kvaliteta, za takvu vrstu pevačica. Muzička redakcija RTS ima visoke kriterijume. Moramo da forsiramo kvalitet, jer smo čuvari javne baštine, a onda moramo da podržavamo mlade, talentovane i ljude. Zato trenutno nemamo emisiju u kojoj bismo ugostili te dve pevačice - rekla je Olivera.