Vesti
Žuta štampa
Vendi zabrinuta: Muž Goce Tržan je veštac!
21.04.2016. 20:00
Izvor: vesti-online.com
Vendi zabrinuta: Muž Goce Tržan je veštac!
Vesna Vukelić Vendi izrazila je zabrinutost za svoju koleginicu Gocu Tržan, pošto je saznala da je njen muž, bubnjar Raša Novaković, navodno veštac. Ona, naime tvrdi kako joj je Goca jednom prilikom ispričala da njen suprug ima astralne projekcije, te da tokom sna napušta svoje telo i luta. Ova informacija je jako uznemirila Vendi.
Kako prenose beogradksi mediji, Vendi je potvrdila ovu informaciju i naglasila da je njena koleginica u velikoj opasnosti.
- Tačno je da sam bila s Gocom i Milićem gost u emisiji "Snaga oktana" i čula sam kada je ona u pauzi snimanja rekla da njen muž ima astralne projekcije. Mliiću je kao ateisti to delovalo zabavno i bezopasno, ali uopšte nije tako! Mogu samo da kažem blago Goci kad ima mu*a da utone u san pored čoveka koji je veštac. Ovo je drugi slučaj astralne projekcije koji je aktuelan ovih dana, pošto smo saznali da je muž pokojne pevačice Jelene Krsmanović takođe imao tu moć. Nažalost, prvi slučaj se tragično završio, zato smatram da Goca ovo treba da shvati ozbiljno. Danas se to moderno kaže astralna projekcija, a u narodu je to poznato kao veštičarenje - ispričala Vukelićeva za "Stars".
Ona dodaje da ne bi volela da bude u Gocinoj koži.
- Da sam na Gocinom mestu ne bih mogla da spavam s Rašom u krevetu, jer se nikada ne zna šta može da mu dune u glavi ili kakvu naredbu od nečastivog može da dobije. To je stavljanje glave na panj! Bolje joj je da se razmnožava partenogenezom, to je proces kada nije potreban drugi pol, tako se i rakovi razmnožavaju, nego da ulazi u kolo s ovima iz astralne projekcije. Oni se prepoznaju po tome što ne nose krst jer s osveštanim krstom gube moć - kaže pevačica.
Kako prenosi "Stars", ona je naglasila da je pokušala da upozori Tržanovu na potencijalnu opasnost, ali je ona nije shvatila ozbiljno.
- Na snimanju emisije sam pitala Gocu kako je nije strah da tako goloruka kao proleter legne pored Raše jer je potpuno nezaštićena. On meni ne bi mogao nikako da naudi jer bih ga srpržila u krevetu. Ja sam se tapacirala, uzela sma kacigu i tešku artiljeriju Svevišnjeg - kaže Vendi.