Vesti
Sport
"FSS želi rat sa nama, ne daju nam da slavimo!"
26.04.2016. 20:00
Izvor: Mondo
"FSS želi rat sa nama, ne daju nam da slavimo!"
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić reagovao je burno na kaznu Disciplinske komisije FSS da crveno-beli naredne tri utakmice igraju bez publike na svom stadionu.
Ekspresna reakcija iz Ljutice Bogdana!
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić reagovao je burno na kaznu Disciplinske komisije FSS da crveno-beli naredne tri utakmice igraju bez publike na svom stadionu, čime im je onemogućena i proslava titule, pa je tu odluku nazvano - sramotnom.
"Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom. Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna", rekao je Terzić Tanjugu.
Crveno-beli do kraja sezone neće imati pomoć navijača zbog incidenata na 151. večitom derbiju, a ujedno će morati da plate 800.000 dinara.
"Zna se kolika je dogovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra smo zakazli sednicu Upravnog odbora i zauzeti stav", poručio je Terzić.
Prema njegovim rečima, mnogima smetaju dobri rezultati i moćna Crvena Zvezda, koja ide putem oporavka i povratka na staze stare slave.
"Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik", zaključio je generalni direktor crveno-belih.
Disciplinska komisija FSS, zbog incidenata na 151. večitom derbiju, kaznila je Crvenu zvezdu sa tri meča bez publike na domaćem terenu i novčano 800.000 dinara, a Partizan sa dva meča bez navijača u gostima i 500.000 dinara.
Partizan je kažnjen zbog, kako se navodi, upotrebe pirotehničkih sredstava, tuče sa navijačima Crvene zvezde i uvredljivog skandiranja i određuje se zabrana od dva meča organizovanog prisustva navijača Partizana, kada klub gostuje.
I Partizan je kažnjen novčano i to sa 500.000 dinara.