Vesti
Žuta štampa
VODITELJKA SE ZALJUBILA: Nataša, je l‘ ti ovo novi de(č)ko?!
26.05.2016. 20:00
Izvor: Kurir
VODITELJKA SE ZALJUBILA: Nataša, je l‘ ti ovo novi de(č)ko?!
Nataša Miljković (39) je u vezi sa Žarkom Tarićem, koji je od nje stariji 14 godina, saznaje Kurir.
Voditeljka RTS je nakon razvoda od glumca Srđana Timarova, s kojim ima sina Lazara, po svaku cenu želela da sakrije novog izabranika. Otkad su prošle godine otpočeli vezu, nijednom se nisu pojavili zajedno u javnosti. Međutim, Kurir je došao u posed fotografije na kojoj su Nataša i njen izabranik u društvu voditeljke Maje Nikolić i njenog supruga Aleksandra.

Ne planiraju brak
- Nataša i Žarko se viđaju svakodnevno. Uglavnom su to intimni susreti, daleko od očiju javnosti. Ona smatra da je njen brak s Timarovim bio previše pod lupom javnosti, pa je zato odlučila da se ne pojavljuje nigde sa Žarkom, ali često s njim putuje u inostranstvo. Zasad ne planiraju zajednički život, a kamoli venčanje, budući da oboje iza sebe imaju po jedan brak i ostvareni su u ulozi roditelja. Žarko s prvom suprugom ima ćerku i sina - rekao je izvor blizak voditeljki za Kurir.
Tarić je dugo zbog poslovnih obaveza živeo u Johanezburgu, u Južnoafričkoj Republici. On je osnivač manifestacije Afričko selo, koja za cilj ima da nizom izložbi, koncerata i pratećih programa predstavi kulturnu, turističku i poslovnu ponudu te države. Pošto se ta manifestacija svakog septembra organizuje u Beogradu, upravo na jednoj od njih upoznali su se Nataša i Žarko. Nakon nekoliko meseci shvatili su da su stvoreni jedno za drugo i imaju mnoga zajednička interesovanja, pa su odlučili započnu emotivnu vezu.

Opekla se
Nataša je posle razvoda rešila da ne priča o novim ljubavima.
- O privatnom životu više ne želim da govorim. O novim ljubavima, padovima, to su životne stvari koje ću držati za sebe kad se dese - izjavila je svojevremeno.