Vesti
Sport
PARTIZAN: "Da" za Radnu grupu
03.06.2016. 20:00
Izvor: Mondo
PARTIZAN: "Da" za Radnu grupu
Crno-beli prihvatili da formiraju Radnu grupu zajedno sa opozicijom.
Stvoreni su uslovi da se regularno pristupi pripremama za Vanredu skupštinu FK Partizan, koja bi trebalo da se održi 24. juna.
FK Partizan obavestio je javnost u petak da je prihvatio odluke sa sastanka održanog u "kući fudbala" u Staroj Pazovi.
Predstavnici suprotstavljenih strana u Partizanu dogovorili se u četvrtak, uz posredovanje FSS, da formiraju Radnu grupu koja će pripremiti novu skupštinu u normalnijoj klimi.
"Poštovani gospodine Kokeza,
Privremena uprava FK Partizan jednoglasno je donela odluku da prihvati zaključke sa sastanka u prostorijama FSS, održanog 2. juna 2016. godine, uz verifikaciju sastava predložene Radne grupe i kopredsednika.
Privremena uprava FK Partizan izražava zahvalnost predsedniku, počasnom predsedniku i generalnom sekretaru FSS na učinjenim naporima u iznalaženju predloživih rešenja", stoji u saopštenju predsednika Privremene uprave FK Partizan, Milorada Vučelića.
Na čelu Radne grupe su Mile Jovičić (podržava Ivana Ćurkovića) i Nenad Bjeković. Tako su se njih dvojica praktično vratili na funkcije u klubu. Jovičić je ne tako davno bio potpredsednik Partizana (i uticajan član Upravnog odbora), a Bjeković je bio dugogodišnji sportski direktor, a onda se penzionisao.