Vesti
Žuta štampa
TIJANA AJFON U STRAHU ZA ŽIVOT: Žena političara hoće da me ubije!
20.06.2016. 20:00
Izvor: Kurir
TIJANA AJFON U STRAHU ZA ŽIVOT: Žena političara hoće da me ubije!
Vređala me da sam glupa mala silikonka, da sam ogavna, da će me zadaviti... Sad mi je uništila i automobil. Obelodaniću vezu s njenim mužem ako ne prestane s tim
Tijana Ajfon strahuje za svoj život! Nakon što je otkriveno da je u vezi s uticajnim političarem, koji je inače poznat po ljubavnim aferama sa starletama, Ajfonku je počela da uznemirava njegova supruga. Od nje je dobijala preteće poruke da što pre napusti Srbiju, a kako se oglušila o to, Tijani je juče ispred zgrade u kojoj živi uništen automobil!
- Krenula sam s drugaricom na piće i kad sam došla do kola, šlog me udario, nisam mogla da verujem šta vidim! Kola su mi po dužini cele desne strane uništena. Već mesec dana svakodnevno dobijam preteće poruke od dotične da će me ubiti, neću da joj pominjem ime jer bi nastao ozbiljan skandal. Istina je da se zabavljam s njenim mužem, koji je na visokoj državnoj funkciji. Ona je njemu samo paravan, dosadna je, ružna i ne može da se pomiri s tim. Pretila mi je da u roku od sedam dana moram da napustim Srbiju ili će me ona deportovati. Kad je shvatila da sa mnom neće lako izaći na kraj, nudila mi je i novac da odem. U početku nisam obraćala pažnju na to, ali situacija je sada ozbiljna - priča vidno uplašena starleta i tvrdi da joj nikad nije uzvratila.
- Nanela mi je mnogo štete, stvarno se plašim. Znate, žena, kad izgubi sve, nema čega da se plaši, a ona će sve da izgubi. Ne kažem da ću se udati za njenog muža, ali ne znam kako joj nije ispod časti da bude s nekim ko je ne voli i ne posvećuje joj ni dva posto svog vremena. U porukama me je vređala, pisala mi kako sam glupa mala silikonka, da sam ogavna, da će me zadaviti sopstvenim rukama... Bilo je tu svakakvih pretnji, ne mogu da verujem da se spušta na taj nivo. Ja nju nikad nisam uvredila, niti joj učinila nešto loše, to samo pokazuje kakvo je ona zlo - priča Tijana.
Pitali smo je zašto ne potraži pomoć policije.
- Ne mogu da tražim zaštitu od države, kome da je prijavim! Kad bih je prijavila, saznalo bi se za nas, a ja to ne želim dok on ne bude želeo. On mi je pružio zaštitu i imam ljude koji će od sada ići sa mnom, a gospođi mogu da poručim da me ostavi na miru, a ja njenog muža sigurno neću. Rado bih vam pokazala poruke koje mi šalje, ali ne želim da se sazna njen identitet, ovo joj je poslednja opomena. Ako nastavi da mi uništava život, obelodaniću vezu s njenim mužem - besno poručuje starleta.