Vesti
Žuta štampa
Vendi nadmašila samu sebe u broju uvreda po rečenici
11.07.2016. 20:00
Izvor: Tračara
Vendi nadmašila samu sebe u broju uvreda po rečenici
Rijalitiji su možda gotovi, ali svađe nisu. Ljute rivalke Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović su ponovo prozvale jedna drugu, a njihove izjave vam prenosimo u celosti.
“Jelena Golubović je oličenje đavola”, započela je Vendi u svom maniru za Kurir. “Ona je kao usr*ni ćuran. Nju je zaposeo demon stomakougodnik, ždere sendviče, parizere i sireve usred petrovdanskog posta, a predstavlja se kao vernik. Ona je psihosomatski poremećena osoba, izgleda kao pohovani pacov i sprženi kratkovidi majmun. Ona noću juri obrezane i tvrde, nekrštene, a danju remeti mir krštenim i oženjenim muškarcima. Tog miša Rokforda jedino seksualno mogu da zadovolje Baki B3, Sinan Sakić, Haris Džinović, Esad Plavi, Sani Trik FX i Halid Muslimović. Svi oni su obrezani. Taj punjeni fazan laže da ima završen fakultet, a ima samo kurs za režiju, kvarna je kao kutnjak! Da je Volt Dizni živ ona bi mu poslužila kao inspiracija za crtani film.”
Ni Golubovićka joj nije ostala dužna, pa joj je preko istog lista poručila: “Vendi i dalje pati za Šešeljom jer je nije zadovoljio. Neka ne brine ona o mojoj ribici, naći ću ja nekoga ko će nju da zadovolji. Obično tako pričaju frustrirane žene koje nemaju svoj život. Ona je vašarska pevačica i pevačica koja se skida po šatorima i poljskim WC-ima. Pijana je gađala hlebom muzičare dok je postila na Farmi, a zna se da su hleb i vino simbol nečega što se čuva i ne baca, bar kod vernika. Ja se ne predstavljam lažno jer zloba izlazi iz usta, što vidimo kod dotične ‘vernice’. Šta ona zna ko je obrezan, a koliko znam, i Jevreji se obrezuju. Ja bih njoj preporučila Seju Kalača, on je malo zadrigao i voli da cugne kao i ona. U istom su svetu, kolege su i glupi su oboje. Raspitivala se kod mene za njega ranije, verovatno zato što je slobodan. Uostalom, Šešelju su rekli da se ne ženi njom, jer nju nije j*bao samo onaj ko je žurio na voz.”