Vesti
Sport
Zvezdini košarkaši će bodriti fudbalere na meču sa Sasuolom
24.08.2016. 20:00
Izvor: Blic
Zvezdini košarkaši će bodriti fudbalere na meču sa Sasuolom
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20.30 časova igraju najvažniju utakmicu u sezoni. Na svom stadionu dočekuju Sasuolo u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope, a italijanski tim je u prvom meču pobedio 3:0. Zbog toga je srpskom šampionu potrebna sva raspoloživa podrška.
Zbog toga će na stadionu “Rajko Mitić” biti i košarkaši Crvene zvezde i tako pružiti podršku fudbalerima. Sportisti SD Crvena zvezda oduvek su se ponosili zajedništvom koje je krasilo crveno-belu porodicu, u svim trenucima, lepim, ali i onim teškim. Nakon brojnih igara crveno-belih na međunarodnim takmičenjima, na red su došli fudbaleri koje u Evropi očekuje izuzetno težak zadatak, da nadoknade veliki zaostatak iz prve utakmice sa ekipom Sasuola.
“Košarkaši Crvene zvezde, žele ovom prilikom da pruže podršku fudbalerima, koji su često bili uz crveno-bele košarkaše u borbama za što bolji plasman u Evroligi, i na putu osvajanja trofeja u ABA ligi i domaćoj ligi, ali i u teškim trenucima. Zato će ceo pogon KK Crvena zvezda predvođen trenerom Dejanom Radonjićem biti u četvrtak od 20.30 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, i pružiti svu moguću podršku Kataiju, Petkoviću, Plavšiću, Srniću, Vijeri...u pokušaju da pobede Sasuolo i obraduju milionsku armiju navijača Crvene zvezde”, piše na sajtu crveno-belih košarkaša.