Vesti
Svet
Ekspresno ozdravila: Hilari na nogama
15.09.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Ekspresno ozdravila: Hilari na nogama
Demokratska kandidatkinja u trci za Belu kuću Hilari Klinton danas nastavlja predizbornu kampanju posle nekoliko dana oporavka od posledica upale pluća.
Hilari Klinton je danas izjavila da se oseća mnogo bolje i da je spremna da nastavi svoju predizbornu kampanju.
"Osećam se mnogo bolje. Drago mi je što sam poslušala savet lekara i mirovala nekoliko dana da bih prikupila snagu", rekla je demokratska kandidatkinja.
Njena lekarka Lisa Bardak izjavila je u sredu da se Klintonova oporavlja od upale pluća i da je "zdrava i spremna da služi kao predsednica Sjedinjenih Država".
Prema njenim rečima, Klintonova je u "izvanrednom mentalnom stanju".
Demokratskoj kandidatkinji je pozlilo na komemoraciji terorističkih napada 11. septembra u Njujorku zbog čega je morala ranije da napusti ceremoniju.
A DONALD... PUCA OD ZDRAVLJA SA 100 KG
I Donald Tramp je danas objavio laboratorijske rezultate svojih nedavnih zdravstvenih kontrola, a njegov dugogodišnji lični lekat je izjavio da republikanski predsednički kandidat "odličnog fizičkog zdravlja".
Tramp ima 70 godina i 107 kilograma na 190 centimetara visine, navodi AFP.
Funkcije njegove jetre i štitaste žlezde su "u okviru normalnih vrednosti", napisao je izveštaju Trampov lekar Harold Bornstin.
On je, takođe, naveo vrednosti holesterola, triglicerida, šećera u krvi i krvnog pritiska.
"Tramp uzima sredstvo za smanjenje lipida (rosuvostatin) i male doze aspirina. On ne koristi poizvode od duvana niti alkohol", naveo je Bornstin.