Vesti
Sport
Muslin: Ne možemo da igramo sa petoricom napadača u Moldaviji
05.10.2016. 20:00
Izvor: Blic
Muslin: Ne možemo da igramo sa petoricom napadača u Moldaviji
Slavoljub Muslin i Zoran Tošić s optimizmom dočekuju utakmicu u Kišinjevu protiv Moldavije u okviru drugog kola kvalifikacija.
Govoreći o utakmici u četvrtak (20.45), Muslin je rekao da ne očekuje spektakl od Moldavaca.- Nema šta da nas iznenade Moldavci, jedino ne znam njihov sastav. Možda će doći do nekih pomeranja, ali imamo odgovor na svaki sistem igre koji je bio promenljiv. Imamo odgovor, spremni smo na sve - kaže Muslin.
Na pitanje - da li treba očekivati ofanzivne "orlove", Muslin kaže:
- Šutnuli smo 17 puta na gol Ircima, setite se koliko je bilo šansi, zar to ne govori da igamo ofanzivno? Prema tome, ne vidim šta može ofanzivnije od toga biti. Možda se desi u nekom trenutku da treba da igramo na rezultat. Svakako ćemo juriti pobedu, ali ne možemo da igramo sa pet napadača. Ove dve utakmice (protiv Moldavije i Austrije, prim. aut.) jesu bitne, ali nisu odlučujuće. Imamo još mečeva, ne treba da kažemo da je gotovo posle trčeeg kola, ali svaka utakmica je važna, i drugi će igrati među sobom.
Zoran Tošić poziva na oprez, iako smo na papiru veliki favoriti.
- Sve reprezentacije igraju fudbal, pogotovo kad igrate na domaćem terenu. I oni će biti motivisani da naprave dobar rezultat, sigurno je da će dati maksimum. Motivisani smo, razmišljamo samo o pobedi, što se mene tiče, ali i saigrača, pobeda je jedino o čemu razmišljamo - rekao je Bambi.