Vesti
Žuta štampa
Ovo nismo očekivali: evo sa kim Emina Jahović snima duet
27.10.2016. 20:00
Izvor: Tračara
Ovo nismo očekivali: evo sa kim Emina Jahović snima duet
Kako izgleda, Emina Jahović obožava duetske pesme. Posle dueta sa Merlinom, Dženanom Lončarevićem i Sašom Kovačevićem, na red je došao još jedan kolega, ovog puta Amel Ćurić.
Emina i Amel su se sprijateljili tokom regionalnog muzičkog takmičenja X Faktor, u kom je Emina bila u žiriju u prvoj sezoni, ali je pomno pratila i drugu u kojoj je Amel odneo pobedu. Kako upućeni tvrde, još od tada datira želja za duetom, jer je Emina bila oduševljena Amelovim pevanjem, ali su tražili pravu pesmu, koja se nedavno pojavila.
Pesma nosi naziv Kost, a autori iste su, sve traženiji Marko Đurašević Mahoni i poznati aspirinac Miloš Roganović.
Emina i Amel trenutno snimaju spot u Zagrebu, a oni koji su čuli pesmu tvrde da nije u pitanju komercijalna, nego da se radi o izuzetno kvalitetnoj pesmi.
Ako se uzme u obzir i to da su Eminini spotovi izuzetno skupi i da je pevačica oduševljena pesmom, onda se već naslućuje novi hit, u šta ne treba sumnjati, jer Emina pesmu već danima najavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama.
Za sve one koji se ne sećaju Amela ili nisu gledali X Factor, podsetimo se Ćurićeve audicije na ovom muzičkom takmičenju.