Vesti
Svet
NAJGORA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA "Silovao me je kad sam imala 13 godina, bio je to DIVLJAČKI NAPAD!"
03.11.2016. 20:00
Izvor: Blic
NAJGORA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA "Silovao me je kad sam imala 13 godina, bio je to DIVLJAČKI NAPAD!"
Žena koja je optužila republikanskog kandidata za predsednika SAD da ju je silovao kada je imala 13 godina nije se obratila javnosti kako je ranije najavljeno.
Njen advokat Lisa Blum je rekla novinarima da se njena klijentkinja plaši i da je zato odustala od pojavljivanja na najavljenoj konferenciji za medije.

Žena poznata kao Džejn Do (ime koje se daje ženama koje ne žele da budu imenovane ili im je nepoznat identitet) rekla je da ju je Tramp silovao na jednoj žurki 1994. godine u stanu milijardera Džefrija Epštajna.

- Džejn Do je dobila brojne pretnje danas, kao i sve druge žene Trampove tužiteljke, koje ja predstavljam - rekla je advokat Lisa Blum.Prema njenim rečima, žena je veoma uplašena za svoj život, ali ipak planira da ponovo zakaže konferenciju.

- Ona živi u strahu. Previše je uplašena da bi pokazala svoje lice. Bila je ovde, spremna da to učini, ali nažalost nije mogla, toliko se plaši - rekla je Blum.Tramp je negirao sve optužbe, rekavši da su ti navodi netačni.

Džejn Do je optužila Trampa za silovanje u Njujorku u stanu Epštajna, koji je osuđen zbog organizovanja žuki i podvođenja maloletnica.

Kako se navodi u optužnici, nju su ubedili da ide na žurku kako bi stvorila manekensku karijeru.

"Tokom ovog divljačkog seksualnog napada, tužiteljka je glasno govorila optuženom Trampu da prestane, ali to nije imalo efekta. Optuženi Tramp je na njene molbe odgovorio tako što ju je ošamario i rekao da on može da radi šta god poželi", piše u optužnici.Žena tvrdi da je Tramp pretio da će povrediti ili ubiti nju i članove njene porodice ako ikome kaže šta se desilo.

Epštajn je 2008. godine osuđen na 18 godina zatvora. Pre nego što je zatvoren, Tramp je za njega rekao da ga poznaje već 15 godina i da je on "sjajan momak".- Zabavno je biti u njegovom društvu. Rečeno je da voli lepe žene koliko i jai da su mnoge od njih mlade. Nema sumnje - Džefri uživa u društvenom životu - rekao je Tramp.

On je u poslednjih nekoliko meseci negirao brojne optužbe većeg broja žena koje tvrde da ih je seksualno zlostavljao.