Vesti
Sport
PARTIZANOV MESI Marko Janković za “Blic”: Izašao sam iz “vakuuma”
07.11.2016. 20:00
Izvor: Blic
PARTIZANOV MESI Marko Janković za “Blic”: Izašao sam iz “vakuuma”
Marko Janković je u pobedi Partizana nad Novim Pazarom (4:0) bio prvi put starter u ligaškoj utakmici posle mesec dana, a ukazanu priliku definitivno je iskoristio! Načeo je mrežu gostiju posle centaršuta Alena Stevanovića, za prvi gol u crno-belom dresu, i bio je jedan od glavnih arhitekata trijumfa tima iz Humske.
- Veoma mi je drago zbog prvenca u Partizanu, daje mi na samopouzdanju, ali tri boda je ono što me čini srećnim. Vratio sam se u prvu postavu i daću sve od sebe svaki put kada dobijem priliku. Nadam se da sam opravdao očekivanja trenera Marka Nikolića. Veoma je jaka konkurencija u timu, pa je i motivacija za mesto u najboljih 11 još veća - rekao je Marko Janković za “Blic”.

Utisak je da nije bilo povreda i smene trenera, možda bi pozajmljeni vezista Olimpijakosa ranije počeo na praktičnim primerima da dokazuje zbog čega su ga crno-beli angažovali.

- Period koji je iza mene nije bio sjajan. Odlično sam startovao, a potom je usledio “vakuum”, nisam igrao. Ovih 90 minuta su mi veoma važni, a ako nastavim da igram u kontinuitetu uveren sam da će i golovi doći. Ipak, važnije je da Partizan pobeđuje. Svake godine crno-beli imaju jasan cilj - da osvojimo titulu. Sigurno ćemo da uradimo sve što je u našoj moći da tako bude na kraju sezone - jasan je Janković.