Vesti
Svet
Profesor koji je predvideo Trampov trijumf ima novo predviđanje, još šokantnije od POBEDE
17.11.2016. 20:00
Izvor: Blic
Profesor koji je predvideo Trampov trijumf ima novo predviđanje, još šokantnije od POBEDE
Čovek poznat i kao "Vidoviti profesor" zbog toga što je tačno predvideo rezultat svih predsedničkih izbora u SAD od 1984. uključujući i izbore 2016. sada ima novo predviđanje.
On, naime, predviđa da će Donald Tramp biti opozvan nakon pozivanja na odgovornost (impičment).
- Postoje velike šanse da će se Tramp suočiti s impičmentom - rekao je Alan Lihtman u jednoj tv emisiji.
Lihtman koji na Američkom u niverzitetu u Vašingtonu predaje političku istoriju, tvrdi da koristi vlastiti sistem od 13 “tačno-netačno” tvrdnji kako bi procenio da li će sadašnja stranka na vlasti zadržati poziciju u Beloj kući. U svakom slučaju, kada se radi o njegovom previđanju Trampovog impičmenta, on kaže da je ono zasnovano na njegovom instinktu, piše Si-En-En.
- Pre svega, tokom čitavog života on se poigravao na ivici zakona. Vodio je ilegalnu dobrotvornu organizaciju u Njujorku. Nezakonito je dao prilog kampanji kroz tu dobrotvornu organizaciju. Koristio je dobrotvornu organizaciju kako bi namirio vlastiti poslovni dug. On se suočava s optužbama na osnovu propisa o reketiranju i korupciji - rekao je Lihtman.
Na konstataciju novinara da optužbe nikada nisu dokazane pred sudom i pitanje zašto očekuje impičment kad su republikanci većina u oba doma parlamenta, odgovorio da i republikance Tramp čini nervoznima.
- On je nekontrolisani pucač. Niko ne zna u šta on stvarno veruje ili šta misli. Njega se ne može kontrolisati. Većina republikanaca bi više volela Majka Pensa, apsolutno predvidljivog, lojalnog, konzervativnog republikanca - rekao je Lihtman.