Vesti
Žuta štampa
IMA PODRŠKU SESTRE: Brenin brat bi da bude zvezda u 58. godini!
25.11.2016. 20:00
Izvor: Kurir
IMA PODRŠKU SESTRE: Brenin brat bi da bude zvezda u 58. godini!
Vlasnica „Granda“ nagovorila brata harmonikaša da pokaže i svoj pevački talenat u emisiji iza koje stoji njena produkcija
S obzirom na to da je talentovan i da ima 58. godina, ispunio je sve uslove da se nađe na „Grandovoj“ sceni. Pevačica, koja često ističe da potiče iz talentovane porodice, ovog puta je uspela da upozna javnost i s muzičkim darom svog brata, koji je, kako ona kaže, uvek bio uz nju.Da je Faruk deo ove veoma gledane emisije, Brena se pohvalila na Instagramu i objavila njihovu zajedničku fotografiju.
- Moj brat Faruk Jahić kao učesnik u „Nikad nije kasno“ - napisala je ispod fotografije.Inače, Brenin brat se decenijama bavi muzikom. Svira harmoniku, bio je član benda Mačak Miša, a sad je pokazao i da je odličan pevač. Ima ćerku Elenu i sina Edina i radi kod sestre u „Grandu“.
- Moj brat Faruk Jahić je neko ko je svih ovih godina uvek pored mene. Nisam bila samo ja muzikalna u familiji. Pevala je naša majka, i to fantastično. Pevala je i naša sestra Fiketa i, naravno, pevamo moj brat Faruk i ja. Kod nas u familiji ne samo da svi članovi vole da pevaju već to moraju - rekla je pevačica u emisiji „Veče s Lepom Brenom“ na Grand TV, kad je prvi put predstavila brata.Faruk Jahić je ispričao kako su izgledali njegovi počeci.
- Počeo sam da se bavim muzikom u sedmom razredu osnovne škole. Brena je tada bila peti razred. Sećam se, pevali smo na festivali u Brčkom, zvao se Festival mladih graditelja. Prvo sam počeo da pevam, pa sam kasnije upisao muzičku školu i naučio da sviram harmoniku - pričao je Faruk, kojem su specijalnost stare narodne pesme.
Svirao pa propevao
- Svirao sam mnogo godina i onda sam se vratio pevanju. Brena me je na to nagovorila. Zapravo, rekao sam joj da ide da peva, a ja sam po „službenoj dužnosti“ morao da se prihvatim tog posla - našalio se on.