Vesti
Žuta štampa
Kako sam povećala grudi bez operacije – Lično iskustvo
01.12.2016. 20:00
Izvor: Kurir
Kako sam povećala grudi bez operacije – Lično iskustvo
Da li ste u trendu? Ja sam se uvek trudila da budem, ali okolnosti i aktuelni trendovi nisu uvek išli na moju ruku.
Pri tom, ovde mislim na one trendove koji su uključivali potrebu za velikim grudima. Ja ih nikad nisam imala, a one se svuda oko nas nameću kao adut ženstvenosti i primer privlačnosti i lepote.
Vremenom je ovaj moj nedostatak počeo ozbiljno da me muči. U kupaćem kostimu osećala sam grozno. U otvorenim majicama ili haljinama sa dekolteom, još gore. I ravan stomak, i najmoderniju frizuru mogla sam sebi da priuštim sa više ili manje truda, ali velike grudi su mi bile nešto nedostižno. Počela sam da se osećam loše u svojoj koži, sve dok jednog dana nisam prelomila: " To je to! Idem na operaciju grudi"
Ugradnja silikona danas je popularna i česta operacija, ali ja sam htela dobro da se raspitam pre nego što svoje grudi stavim pod nož. Drugim rečima, plašila sam se!
Provela sam dane i noći u istraživanju iskustava, cena, posledica ugradnje silikona i pri tom se uverila da potraga rešenja na intenetu može dobro da vas zbuni. Videla sam brojna loša iskustva, ožiljke, loše urađene operacije. Iako je bilo i dobrih iskustava, ova loša su mi se uvukla u svest i podsvest i nisu me ostavljala na miru. Tako sam dubeći danonoćno na internetu naišla na mogućnost prirodnog i bezbolnog povećanja grudi. Da, dobro ste pročitali! To može da se uradi prirodno, bezbedno i bezbolno, bez noža, operacije, bola, ožiljaka i opasnosti da vam grudi ispadnu nesrazmerne, loše nameštene i sličnih problema.
Uopšte se nisam dvoumila da li da je poručim ili ne, jer nisam imala šta da izgubim. Em je jeftinije od ugradnje silikona, em je prirodno i ne boli. Pratila sam uputstva i dobila željene rezultate za 2 meseca - grudi su mi postale punije, bujnije i zategnute i pri tom sam izbegla operaciju.Nanosila sam Megagrudin 2 puta dnevno posle tuširanja, najčešće ujutru i uveče, i pri tom masirala grudi prstima naviše jer se , tako kažu, podstiče cirkulacija, upijanje aktivnih sastojaka kreme ali i sam rast grudi. Megagrudin me je odmah oduševio jer je 100% prirodan i zato jer je koža posle njega odmah bila mekana, svilnakasta i glatka i zaista je pružao pravu luksuznu negu koju samo najbolji kozmetički proizvodi pružaju.
Sva sreća pa sam naišla na taj sajt i Megagrudin kremu. Dobila sam ono o čemu sam maštala i u isto vreme izbegla operaciju grudi koje sam se potajno plašila, ali nisam smela sebi da priznam jer sam htela bujnije poprsje po svaku cenu.
Želite da budete u trendu? Ukoliko niste prirodno obdarene velikim grudima, neka vam moja priča bude smernica. Ne, ne želim da vam serviram motivacione priče da veličina grudi nije bitna, jer ja dobro znam kako je to kad nisi zadovoljan svojim izgledom. Ali moram da vas posavetujem da do bujnijih grudi ipak pokušate da dođete prirodnim putem i bez operacije.