Vesti
Sport
Mats Vilander kandidat za novog Đokovićevog trenera!?
07.12.2016. 20:00
Izvor: Blic
Mats Vilander kandidat za novog Đokovićevog trenera!?
Zvuči čudno, čak i smešno, ali... Postoje kladionice koje omogućavaju zainteresovanima da se klade na to da će Mats Vilander, jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, postati njegov novi trener.
Nole se posle tri godine uspešne saradnje rastao sa Borisom Bekerom, a upražnjeno mesto u stručnom štabu za sada nije popunjeno. Jedna od najvećih svetskih kladionica nudi mogućnost da, ko god poželi, stavi novac na opkladu ko će biti Bekerov naslednik i - upravo se Šveđanin našao među kandidatima.
Kao najveći favoriti, sa kvotom osam, ponuđeni slavni američki teniser Džon Mekinro, ali i Andre Agasi i Pat Rafter, koji su takođe bili na vrhu svetske liste dok su bili igrači.
Ispod njih, sa kvotom devet, je trenutni selektor američke reprezentacije Džim Kurijer, "desetku" je dobio jedan od uspešnijih stratega Daren Kejhil, a tu je i Patrik Muratoglu, koji poput Vavrinkinog trenera Magnusa Normana, ima uz sebe kvotu 14.
Na 16 je zastao Pit Sampras, dok je Mats Vilander u ponudi sa kvotom 33.
Jedini lošije plasiran od njega je Ivan Lendl, sa 66.
Kladionica je pritom navela da će se igra poništiti, odnosno ulozi vratiti, ukoliko Marjan Vajda ili Pepe Imaz, koji su sada u stručnom štabu, budu promovisani u novog prvog trenera Novaka Đokovića.
Ali, ako ćemo iskreno, ulozi i ne treba da se vrate onima koji se klade na Vilandera, pošto su šanse da on bude Noletov trener... Ma, znate i sami.