Vesti
Žuta štampa
Vi nas zezate?!
12.12.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Vi nas zezate?!
Udala se, nije se udala, zar je sramota udati se... Treća epizoda španske serije "Božinovski"
Pre nekoliko dana smo saznali da se ćerka pevačice Goce Božinovske udala u tajnosti, tačnije da je poznata folkerka o ćerkinoj udaji saznala iz novina.
Potom jepevačica Goca Božinovska u emisiji Lee Kiš priznala da je njena ćerka Jelena Vučković izmislila tajnu udaju.
"Meni je mnogo žao moje Jelene. Ona je pevačica, treba joj medijski prostor, a nema je nigde. Moj Mirko se ne bavi javnim poslom, a ima ga svuda. Kažem ja njoj da mora nešto da uradi da bi mediji pisali o njoj. Ona kaže meni: 'Reći cu da sam se udala'. I ja je podržim i kažem joj: 'Videćes, sutra će svi pisati o tebi", rekla je Božinovska.
Iako je i sama Jelena izjavila da je "samo u stabilnoj vezi od četiri godine i da će biti i svadbe", sada je na Facebooku napisala da se udala?!?
"Ništa ja nisam izmislila i zar je danas ružno ako se neko uda?! Svašta li ću pročitati. Ko da je ovo bitna stvar. Pa, nisam prva koja se udala, užas! Pa ja da želim biti u novinama, bila bih svaki dan, ali bih barem izmislila nešto skandalozno. Ima me u medijima taman koliko treba, ne treba mi više. Ljudi koji vole moje pesme i dolaze na moje nastupe, oni su mi najbitniji, a ima ih mnogo", napisala je UDATA Jelena na Facebooku.
Nama ništa nije jasno, vama?