Vesti
Žuta štampa
TOPALKO STROG PREMA HELENI: Tata mi je ZABRANIO da mu muvam kolege!
13.01.2017. 20:00
Izvor: Kurir
TOPALKO STROG PREMA HELENI: Tata mi je ZABRANIO da mu muvam kolege!
Ćerka Milana Topalovića, Helena, često dobija ljubavne poruke od poznatih pevača, pa joj je tata nedavno očitao bukvicu i naredio da ne sme da se petlja sa njegovim drugarima.
Zbog nagle popularnosti koju je stekla učešćem u njegovom spotu za novu pesmu "Ljubavna terapija", folkerova jedinica svakodnevno dobija ljubavne poruke od naših poznatih pevača, što se njenom ocu nimalo ne dopada.
S obzirom na to da je imala tatin blagoslov dok se zabavljala sa njegovim mlađim drugarima Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem, ovog puta lupio joj je zabranu jer smatra da ne treba da se petlja sa likovima iz estradnih krugova.
Pozvali smo Helenu za komentar i ona je potvrdila nasa saznanja.
"Vi uvek sve čujete. Glupo je to komentarisati jer se tata nikada nije mešao u moj emotivni izbor, čovek jednostavno ima svojih obaveza. Naravno da se interesuje kada je reč o mojim partnerima jer kao i svaki otac ne bi dozvolio da mu ćerka šeta sa nekom kabadahijom, ali moja reč je poslednja. Ne voli kada me napadaju njegove kolege jer ga svi cene i poštuju. Nedavno smo nešto pričali, pa mi je u šali rekao da mi zabranjuje da muvam njegove kolege. On je ozbiljan car ", požalila nam se Topalkova lepotica koja se za novogodišnje praznike provodila po Evropi sa društvom.