Vesti
Žuta štampa
LEPA BRENA: U Srbiju su te vratile demokrate DINO MERLIN: Od tvojih sam laži umoran!
26.01.2017. 20:00
Izvor: Kurir
LEPA BRENA: U Srbiju su te vratile demokrate DINO MERLIN: Od tvojih sam laži umoran!
Gazdarica „Granda“ tvrdi da je Dino napunio tri Arene u Beogradu zahvaljujući tadašnjoj vlasti, on joj besno odgovorio
Lepa Brena prozvala je Dina Merlina da je uspeo tri puta da napuni Kombank arenu u Beogradu jer je imao „pomoć prijatelja“, a sad je konačno otkrila ko su ti moćnici.
Gazdarica „Granda“ konstatovala je da je tadašnja vladajuća Demokratska stranka otkupila karte za jedan Merlinov koncert 2011. i da je to bila javna tajna.
- Pa dobro, samo sam rekla ono što je tačno! - rekla je Brena u intervjuu za novi broj Njuzvika.
Ona nema takve prijatelje
U nastavku razgovora bila je konkretna.
- Sad duvaju nekakvi potpuno drugi vetrovi. Kad se raspala Jugoslavija, neko je ulazio preko politike da pravi koncerte u Beogradu, a neko je išao preko verskih organizacija. Ide se malo okolo, pa imaš podršku ovu, pa imaš podršku onu, to nije nikakva tajna. Ako te publika obožava, možeš da puniš i pet Arena, ali kada malo zaškripi, onda svako traži pomoć prijatelja - rekla je Brena.
Folk zvezda tvrdi da ona nema takve prijatelje.
Sama otvara sva vrata
- Nemam od koga da tražim pomoć. Prosto sam usamljena žena u toj priči, uvek i bila. Dok je Raka Đokić bio živ, ja sam bila zvezda, a on je vodio računa o meni. Otkad je umro, više nikada nisam imala zaštitnika, naravno, osim svog muža. Svaka pevačica je imala nekog svog ko joj je zaštitnik i ko joj je otvarao vrata. Ja sam ceo život otvarala vrata samoj sebi - zaključila je Brena.
Tim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Dinom Merlinom. Kako je bosanski pevač na odmoru u Italiji, odgovor smo dobili od njegovog PR tima:
- Molimo vas za razumevanje jer smo se umorili da komentarišemo apsolutne neistine, izmišljotine i laži!
Podsetimo, Brena je imala zapažene koncerte u beogradskoj Areni iste godine kada i sarajevska zvezda, s tim što je ona imala jedan nastup manje od Merlina.