Vesti
Žuta štampa
Rokvić: Taj dečko se reklamira preko mene!
01.02.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Rokvić: Taj dečko se reklamira preko mene!
Mladić kojeg je navodno napao Marinko Rokvić, gostovao je u emisiji gde je otkrio detalje u vezi sa incidentom, a evo šta pevač misli o svemu tome
Marinko Rokvić tvrdi da mu je Ivan Agbaba, s kojim se u subotu potukao na javnom mestu, napravio pakao od života. Priča o tuči između njih dvojice na parkingu tržnog cetra u Beogradu ne jenjava jer, prema rečima pevača, taj momak zbog posla kojim se bavi želi promociju.
"Taj dečko hoće da mi napravi pakao od života, a sve da bi se reklamirao. Pronašao sam čime se bavi, reč je o raznim promocijama vina i čega sve ne, pa mu ovakav 'marketing' odgovara. Da je reč o bilo kome drugom, ne bi se incident digao na ovaj nivo. Svaki dan se dešava neko koškanje zbog parking mesta", rekao je Marinko za "Informer" i dodao:
"On je, kada se to desilo, zvao sve medije jer je želeo da napravi spektakl od toga. Potreban mu je publicitet."
Pevač tvrdi da između njih uopšte nije došlo do tuče i prebijanja, te da Agbaba glumi da je povređen.
"Otišao je u Urgentni centar da mu kobajagi stave kragnu, a već sutradan se pojavio bez nje. Slikao se s štakom posle svega što se desilo, a imao ju je i pre incidenta. Tom istom štakom je i krenuo na mene. Ma, to radi jer hoće da traži odštetu", ističe pevač i nagoveštava da je ceo slučaj prepustio policiji.