Vesti
Žuta štampa
SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA Ibro Bublin je nova zvezda "Granda"
10.03.2017. 20:00
Izvor: Kurir
SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA Ibro Bublin je nova zvezda "Granda"
U superfinalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" glasove su ukrstili 13 talentovanih pevača, ali je titulu nove zvezde "Granda" odneo Ibro Bulbin.
Fatmir Sulejmani našao se na drugom mestu, dok je Ermin Redžić Bubi završio kao trećeplasirani. Pobednik 10. sezone muzičkog šou-a "Zvezde Granda", Ibro Bublin kao nagradu će dobiti automobil i snimanje albuma koji će producirati njegova matična kuća.

U uzbudljivoj završnici muzičkog takmičenja, nastupili su i članovi žirija, koji su u revijalnom delu zabavljali publiku u prepunoj "Zetri".

Nakon drugog preseka glasova, najmanju podršku publike imali su Faruk Duran, Marina Stefanović, Dejana Erić i Uroš Živković, a tokom pebrojavanja glasova nastupli su Aca Lukas i Viki Miljković.
Nakon prvog preseka glasova, Nenad Manojlović, Denis Ibrahimović, Zvezdana Stevanović i Marijana Katić oprostili su se od superfinala, a nastup Lepe Brena u revijalnom delu podigao je publiku u punoj Zetri na noge.
Atmosfera u punoj sarajevskoj areni "Zetra" je uzavrela, a publika je ispratila svaki nastup mladih takmičara sa oduševljenjem. Ništa manje nisu bili oduševnjeni ni kada je na scenu, tokom revijelnog dela, izašla Lepa Brena koja je otpevala nekoliko svojih najvećih hitova.
Večeras će se u superfinalu takmičiti Fatmir Sulejmani, Dejana Erić, Marjana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović, Aleksandra Mladenović, Nenad Manojlović, Faruk Duran, Marina Stefanović, Ermin Redžić Bubi i Zvezdana Stevanović.