Vesti
Žuta štampa
Nećete verovati, evo koje škole su završili učesnici Parova!
31.03.2017. 20:00
Izvor: Kurir
Nećete verovati, evo koje škole su završili učesnici Parova!
Učecnici rijalitija "Parovi" su na televiziji pokazali previše, a da li znate koje škole su završili? Otkrili su ali i iznenadili. Verovali ili ne, ali jedna učesnica ima završen i fakultet.
Piculin i MIli su završili srednju ugostiteljsku, a Joca Gambino srednju turističku, dok Nikola Lakić kaže da je posle srednje elektrotehničke upisao Sportsku akademiju, i da ima još jednu godinu do diplome.Nikola Strahinić je diplomirao na Višoj poslovnoj školi u Beogradu, a Miljana Kulić je kao iz topa ispalila: "Pravno-poslovna, smer – službenik osiguranja".
Slađa je prilično nezainteresovano rekla: "Dva razreda osnovne i knjige iz trećeg", dok je Manijak nasmejao sve kada je priznao da je mesar po profesiji.Vesna Rivas je završila Višu trgovačku, smer: spoljna trgovina, a Mećava Višu poljoprivrednu, smer: ratar-tehničar.
Aleksandra Subotić je svoje školovanje ovako opisala:

"Prvu godinu sam završila u građevinsko-tehničkoj, smer: niskogradnja, a posle sam prešla u školu za negu lepote, smer: pedikir- manikir."Ipak, najobrazovanija je Branka koja je završila Pravni fakultet.