Vesti
Žuta štampa
TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT NA VMA: Ne znam da l’ ću živa izaći iz bolnice!
18.04.2017. 20:00
Izvor: Kurir
TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT NA VMA: Ne znam da l’ ću živa izaći iz bolnice!
Bivša učesnica "Farme" na Veliki petak primljena na Vojnomedicinsku akademiju vidno iscrpljena, malaksala i sa povišenom temperaturom, a sve zbog povećanja pozadine
Starleta i pevačica Tamara Đurić nalazi se na VMA, gde se lekari bore za njen život, saznaje Kurir!
Bivša učesnica „Farme“ na Vojnomedicinsku akademiju došla je na Veliki petak, vidno malaksala i pod visokom temperaturom.
- Tamara bukvalno nije mogla da stoji na nogama, pa su njeni prijatelji pozvali Urgentni centar. Dežurni lekari su im, nakon što su saslušali kakve simptome ima starleta, odmah rekli da idu na VMA. Tamo su joj urađene detaljne analize, koje su pokazale da je životno ugrožena! Hitno je usledila intervencija. Stavili su joj kanilu u centralnu venu na vratu i dali joj derivate da bi stala na noge. Ustanovljeno je da joj je hijalurosnka kiselina u obliku gela, kojom je u decembru povećavala zadnjicu napravila problem - rekao je za Kurir izvor blizak Tamari.
Nakon ovih informacija, naša ekipa otišla je na VMA, u posetu Đurićevoj. Još sa vrata njenog apartmana imali smo šta da vidimo - Tamara Đurić je vidno iscrpljena, sa dvadesetak kilograma manje, ležala u bolničkoj postelji očiju otečenih od suza! Kad nas je prepoznala, zamolila nas je da je ne slikamo.
- Ne znam da l‘ ću živa izaći iz bolnice! - rekla nam je i briznula u plač.
- Imam poverenja u lekare na VMA, koji čine sve da me spasu. Kada se potpuno oporavim, izdaću zvanično saopštenje o agoniji kroz koju sam prošla zbog nestručnosti doktora na jednoj poznatoj privatnoj klinici - kaže Tamara.

Ko je kriv
POGREŠNO JE LEČILI
Nestručnost lekara na klinici na kojoj je Tamara Đurić više puta radila estetske intervencije dovela je do toga da se ona sada bori za život.
- Kada je Tamara prvi put dobila temperaturu, ona je, logično, otišla kod svog lekara u tu privatnu kliniku. On je mislio da je ta reakcija posle ubrizgavanja hijalurona savim normalna i propisao joj je pogrešnu terapiju. Non-stop su joj radili nalaze, boli su joj vene konstantno, a nisu mogli da utvrde šta se dešava, da je zapravo problem napravio hijaluron. Na kraju je završila na VMA - kaže za Kurir Tamarina prijateljica.