Vesti
Žuta štampa
PREVARA: Vlada Mandić zvao Sandru Afriku na seks!
27.04.2017. 20:46
Izvor: Kurir
PREVARA: Vlada Mandić zvao Sandru Afriku na seks!
Na Fejsbuku i Instagramu nepoznati muškarac predstavljao se u Vladino ime i dosađivao njegovim prijateljima, a pevačicu molio da spava s njim
Vlada Mandić proganja ljude na društvenim mrežama! Mnoge poznate ličnosti požalile su se da im rukometaš šalje perverzne poruke, a među njima je i Sandra Afrika, koju je otvoreno pozivao na seks.

Osobe koje su dobijale poruke s njegovih profila na Instagramu i Fejsbuku pozvale su ga da provere o čemu se radi. Kako saznajemo, Vladin profil je neko hakovao, zbog čega je rukometaš bio prinuđen da slučaj prijavi policiji.

Pobesneo

- Nikad nisam imao profile na društvenim mrežama, niti planiram. Je*em mater tom ko koristi moje ime da se sprda s ljudima! Odmah sam zvao policiju da zaustave taj šljam. Ej, ljudi me neprestano zovu, pitaju zašto ih smaram, da li sam normalan... Nisam imao pojma o čemu se radi. Ta budala je stavila moje slike s interneta i stvarno deluje kao da su pravi profili. Poruke su dobijali moji drugari, pevači, sportisti... Znam da je onoj Sandri Africi valjda nudio seks i svašta nešto. Želim samo da se izvinim svima koji su dobili neprijatne poruke i da zaustavim tu budalu - požalio se Vlada Mandić Kuriru. Lažni profili... Vlada ne koristi društvene mreže
Tim povodom pozvali smo Sandru, koja je bila šokirana.

Neupućena

- Nemam pojma o čemu se radi, majke mi! Imam dva profila koja koristim, ali te poruke nisam videla. Ko zna na koji profil su stizale, imam i ja dosta lažnjaka pod mojim imenom - rekla nam je pevačica.