Vesti
Žuta štampa
OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE SUPRUGOVE OPERACIJE: Toni se oseća odlično i uskoro će doći kući
04.05.2017. 20:00
Izvor: Kurir
OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE SUPRUGOVE OPERACIJE: Toni se oseća odlično i uskoro će doći kući
Operacija suprug pevačice Dragane Mirković uspešno se završila i Toni se oseća odlično i oporavak teče veoma uspešno.
Zbog operacije Mirkovićeva će propustiti nekoliko snimanja Pinkovih zvezda jer joj je zdvavlje supruga i porodica prioritet i želi da sve vreme bude uz Tonija.
Pevačica se oglasila saopštenjem u kojem je saopštila da je operacija njenog supruga prošla odlično.
"Ogromnu zahvalnost dugujemo timu vrhunskih stručnjaka koji je brinuo o Toniju od prvog dana. Zahvaljujući njihovom znanju i brizi on se oseća odlično a oporavak ide i bolje nego što se očekivalo, tako da će uskoro doći kući, gde ga čeka period mirovanja do potpunog ozdravljenja", napisala je Mirkovićeva.
Pevačica se zahvalila svima koji su bili uz nju i njenu porodicu tokom svih teškog perioda.
"Želimo da se zahvalimo članovima porodice, prijateljima i kolegama koji su nam dali podršku i ljubav i učinili nam tako lakšim period koji je već polako iza nas. Iskoristila bih ovu priliku i da se zahvalim svima vama koji me volite i koji ste mi sve vreme slali nebrojene poruke sa lepim željama i podrškom. Ako je čovek bogat onoliko koliko ima ljudi koji mu žele dobro, onda ste još jednom učinili da se osećam kao najbogatija žena na svetu. Pozitivna energija koju ste mi slali dala nam je svima dodatnu snagu i na tome sam vam neizmerno zahvalna i odužiću se u godinama koje su pred nama onako kako najbolje umem – pesmom", zahvalila se Mirkovićeva i najavila koncert 12. maja u hali „Mejdan“ u Tuzli, a uskoro se družimo i na drugim koncertima.