Vesti
Svet
TRAMP U STRAHU Prva žena ulazi u "Velikog brata", hoće li isplivati njegove MRAČNE TAJNE
10.05.2017. 05:00
Izvor: Blic
TRAMP U STRAHU Prva žena ulazi u "Velikog brata", hoće li isplivati njegove MRAČNE TAJNE
Prva žena američkog predsednika Donalda Trampa mogla bi da uđe u kuću Velikog brata, nakon ponude od vrtoglavih dva miliona dolara samo za njeno pojavljivanje.
Ivana Tramp, koja je bila udata za Donalda od 1977. do 1992. godine, počela je da se pojavljuje od 2010. godine u "Velikom bratu" sa poznatim ličnostima, piše britanski "Miror".
Producenti pomenute emisije silno žude da vrate Ivanu na TV ekrane, a sve zbog njenog bivšeg supruga, koji je jedan od najmočnijih ljudi na svetu, a nadaju se da će time uspeti da otkriju neke pikanterije iz predsednikovog života.
- Postoji verovatnoća da bi Ivana mogla da otkrije intimne ili neke sramotne stvari o Donaldu Trampu. Ona ga pozanje iznutra, kakav je on zaista. Bela kuća mora Ivanu da drži na oku, kao i Velikog brata, jer ono što bi ona mogla da otkrije, može da ugrozi njegov brak sa Melanijom i da izazove brojne probleme i skandale - preneli su američki mediji.
Uredništvo najvećeg šou programa za svoju 20. godišnjicu želi da ima najbolje takmičare, kako bi napravili pravi medijski bum i tako na najbolji mogući način proslavili dve decenije postojanja. Međutim, na angažovanje prve zvezde šou-programa veto bi mogla da stavi Bela kuća, smatra "Miror".