Vesti
Žuta štampa
Zorici Brunclik ćerka Zlata je stilista, a evo šta joj je strogo zabranila
11.05.2017. 20:00
Izvor: Tračara
Zorici Brunclik ćerka Zlata je stilista, a evo šta joj je strogo zabranila
Modna blogerka Zlata Aranđelović lični je stilista svoje majke Zorice Brunclik.
Mnogi su primetili da se stil pevačice drastično promenio poslednjih godina, a za to je zaslužna upravo njena ćerka, koja brine da Zorica u svakoj emisiji Pinkovih zvezda bude jedinstvena i privuče pažnju svojim oblačenjem i nesvakidašnjim modnim dodacima.
Brunclikova se, čini se, vodi poslovicom ‘Čist račun, duga ljubav’, te tako sa ćerkom ima potpisan ugovor. “Ruku na srce, moja ćerka nema fiksnu platu, ali ima otvoren račun. Tačnu svotu ne želim da otkrivam, ali ona pređe jednu regularnu platu. Na taj otvoreni račun suprug uplaćuje određena sredstva i ja samo znam da o tome ništa ne pitam”, otkrila je pevačica za Kurir i dodala da je jednu stvar svojoj stilistkinji strogo zabranila.
“Ona ostaje samo na mami. Moje koleginice se i ne usuđuju da joj povere sebe. Niko je nije angažovao, ali i ona želi ekskluzivno samo mene da stilizuje i to joj je dovoljno. Ma, i više nego dovoljno. Tako da, kad istekne ugovor koji smo potpisale, ona može da otpočne saradnju s nekom drugom mojom koleginicom. Do tada ne sme nikog ni da kudi ni da hvali, a ne daj Bože da potpiše s nekim drugim ugovor”, kaže na kraju Zorica.