Vesti
Žuta štampa
VRUĆI DETALJI SVADBI 90-IH: Kako je Ceca bila obučena, gde se Brena udala, koliko je novca skupljeno
17.05.2017. 20:00
Izvor: Kurir
VRUĆI DETALJI SVADBI 90-IH: Kako je Ceca bila obučena, gde se Brena udala, koliko je novca skupljeno
Devedesetih godina sklopljeni su najpoznatiji brakovi na domaćoj estradi među kojima su Ceca i Arkan, Brena i Boba, Dragana i Toni. Ovo su detalji venčanja decenije!
Lepa Brena je 1990. godine snimila poslednji album sa Slatkim grehom čiji je naziv bio "Zaljubiška". Međutim, on je pao u drugi plan, jer se tada najpopularnija pevačica u Jugoslaviji - udala za Bobu Živojinovića.
Par je sudbonosno "da" izgovorio u hotelu "Interkontinental" pred 700 zvanica. Mlada je nosila prelepu kreaciju Kristijana Diora koju je kupila u Londonu. "Venčanje decenije" je snimljeno i prodato u nekoliko hiljada primeraka, a novac je otišao u humanitarne svrhe.
Posle pet meseci zajedničkog života, Svetlana Ceca Ražnatović i Željo Ražnatović Arkan verili su se 7. januara 1995, a Ceca je dobila prsten s briljantom od tri i po karata.
Kada su se 19. februara venčali ona je imala 22, a on 21 godinu više. Svadba, koju su pratili svi mediji iz regiona, počela je u Cecinoj rodnoj Žitorađi, a završena je u luksuznom hotelu Interkontinetal.
Čoveka svog života, supruga Tonija Bjelića, Dragana Mirković je srela slučajno. Upoznali su ih Draganini stric i strina koji žive u Beču, u koji je Dragana otišla da održi koncert, i ne sanjajući da ce svoju sudbinu vezati za taj grad. Bilo kako bilo, desila im se ljubav na prvi pogled.
Nakon godinu i po dana platonske ljubavi, poruka i dugih telefonskih razgovora, Dragana je 1999. godine spakovala kofer i odletela u Beč, kod Tonija. I ostala zauvek.
Bijelić ju je zaprosio iznenada, na semaforu, dok je bilo crveno svetlo. Venčali su se posle mesec dana, a danas imaju sina Marka i ćerku Manuelu.