Vesti
Žuta štampa
Ljubi produkcija nije dozvolila da vidi Aleksandru i da je odvede kod lekara
23.05.2017. 20:00
Izvor: Tračara
Ljubi produkcija nije dozvolila da vidi Aleksandru i da je odvede kod lekara
Nakon venčanja svoje ćerke Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića u rijalitiju Parovi, sumnjive trudnoće i nedavnog pobačaja, Ljuba Pantović je u više navrata iznosila prozivke na račin produkcije i televizije Happy te obećavala da će doći u vilu i na silu odvesti svoju ćerku.
Bodibilderka je proteklog vikenda boravila u Beogradu, ali svoju nameru da vidi Aleksandru i sama je odvede na lekarski pregled nije uspela da sprovede u delo. Kako je Pantovićeva objasnila u uključenju uživo na Facebooku, produkcija po njenom mišljenju ‘nema m**a’ da se suoči sa njom, jer bi ih ona ‘upropastila’.
“Mislim da su ovim svojim postupkom priznali da sam sve u pravu, da su fejkirali sve i da se služe lažima. Mislim da nije samo moje mišljenje, nego i većine vas, da su oni čisti da bi me svakako pozvali u goste i pustili bi Aleksandru i sve bi uradili da se dokaže da su oni u pravu. Hvala im što se tako ponašaju, jer sad znamo na čemu smo sa njima”, a šta je sve otkrila fanovima nakon posete Beogradu, pogledajte u videu.