Vesti
Žuta štampa
"Loša signalizacija nas umalo koštala glave"
03.06.2017. 02:00
Izvor: Kurir
"Loša signalizacija nas umalo koštala glave"
Reditelj Emir Kusturica izjavio je da će njegovi advokati "preduzeti nešto" povodom loše signalizacije na Ibarskoj magistrali koja je, kako kaže, mogla njega i njegovog vozača da košta glave
Kusturica i njegov vozač imali su udes sinoć ko 23 časa, na putu Ljig - Beograd, u kojoj je on prošao bez težih povreda, a njegova osnovna zamerka je to što ulazak u "lakat" krivinu nije obeležen na adekvatan način.
"Moj vozač je povređen i haspitalizovan, ja sam ugruvan i osećam se tako da sam već nastavio da radim", naveo je Kusturica.
MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Ne zna, kazao je, kako se osećaju stručnjaci koji su izveli takav građevinski "poduhvat" na Ibarskoj magistrali.
"To što su uradili u najmanju ruku je bahato, nestručno i pogubno, jer saobraćajnom signalizacijom, novouspostavljenu "lakat"krivinu najavili su znakom koji se nalazi u samoj krivini", rekao je Kusturica, prenosi portal "Iskra".
To je, prema rečima slavnog reditelja, trebalo signalizirati bar 200 metara pre izmenjene trase puta, a ne na samom početku izmenjene trase.
"Moji advokati će preduzeti nešto, ne samo da bi se sankcionisala nestručnost koja je mog vozača i mene mogla koštati glave, nego će, nadam se, otkloniti neshvatljive propuste i sprečiti moguće nove nesreće", dodao je on.