Vesti
Žuta štampa
Evo kako je Lukas saznao da ga Sonja vara sa Jarićem!
20.06.2017. 20:00
Izvor: Blic
Evo kako je Lukas saznao da ga Sonja vara sa Jarićem!
Danima unazad domaći mediji bruje o navodnom razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Naime, Aca je Sonju uhvatio u prevari sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim se Lukasova žena viđa proteklih meseci.
Iako su Sonja i Marko pazili da se viđaju isključivo dok je ona u Majamiju, u kojem je proteklih meseci često boravila, Aca je za prevaru saznao čim se Sonja vratila iz Amerike.
- Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić - kaže naš izvor.
Potom nastavlja:
- Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: "Neko te zove, javi se". Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina - završava naš izvor. Jedna fotografija bila je dovoljna da svi shvate o čemu je reč, nju pogledajte OVDE.
U restoranu je nastao potpuni haos, počeli su da se svađaju pred svima, a Sonja je čak i zamalo zaplakala. Tako je nastao pravi pakao. Jedan detalj koji su svi primetili ukazuje na to da su Jarić i Sonja ipak napravili grešku. Inače, Sonja je trenutno u Dizeldorfu sa ćerkom Viktorijom, Aca je takođe van granica naše zemlje, dok je Jarić sa ćerkama Valentinom i Sijenom u Srbiji.