Vesti
Žuta štampa
U BRAKU JELISAVETE I TEA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Dok je on potpisivao novi ugovor, jedan detalj je NAGOVESTIO PREOKRET
11.07.2017. 20:00
Izvor: Mondo
U BRAKU JELISAVETE I TEA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Dok je on potpisivao novi ugovor, jedan detalj je NAGOVESTIO PREOKRET
Juče je naš proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić potpisao ugovor za tim iz Los Anđelesa i time obelodanio da će započeti karijeru u timu iz grada u Zapadnoj Americi. S obzirom na to da žena muža, uglavnom prati u stopu, mnogi su postavili pitanje da li će Jelisaveta krenuti put Amerike i zaigrati u nekom ostvarenju holivudske produkcije.
Ono što je bilo i više nego primetno je da je Teo napravio preokret i promenio odluku pa je prilikom potpisivanja novog ugovora od 12,3 miliona dolara nosio burmu.
To ne bi bilo ni malo čudno da je samo dva dana nakon venčanja nije skinuo. Tokom košarkaškog kampa na Srebrnom jezeru burma nije sijala na njegovoj ruci, dok na Jelisavetinoj jeste.
Iako ima izgrađenu karijeru u Srbiji, pitanje je da li će se Jelisaveta odreći uspeha u ovoj državi zarad odlaska u Los Anđeles. Trenutno glumi u predstavi i radi na snimanju nove sezone serije "Ubice moga oca", a svojevremeno je izjavila da posao i ljubav i te kako mogu da se usklade.
Kako god da se odluče, život im neće biti isti. Mnogo toga će se promeniti, a vreme će pokazati da li će Jelisaveta otići za suprugom ili će vreme provoditi na relaciji Beograd- Los Anđeles.