Vesti
Žuta štampa
SEKIN SPEKTAKL U VRNJAČKOJ BANJI: Slavila Veljkov rođendan sa 2.000 ljudi!
17.07.2017. 20:00
Izvor: Kurir
SEKIN SPEKTAKL U VRNJAČKOJ BANJI: Slavila Veljkov rođendan sa 2.000 ljudi!
Aleksićeva pre dve večeri na nastupu proslavila 33. rođendan svog supruga, koji je sve vreme bio uz nju Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić je u subotu uveče, na nastupu u Vrnjačkoj Banji, slavila 33. rođendan svog supruga Veljka Piljikića.
Slavlje je bilo neobično budući da se na njemu pojavilo više od dve hiljade ljudi. Pevačica je održala spektakularan koncert u najvećoj diskoteci na otvorenom u regionu „Vajt“. Nekoliko minuta pre ponoći Seka je Veljku čestitala rođendan i otpevala mu njegovu omiljenu pesmu. Piljikić, koji je u separeu sedeo s prijateljima, sve vreme je nazdravljao i bio veoma raspoložen.

Oni su odmah posle njenog nastupa otišli kući u Staru Pazovu, gde ih je čekao sin Jakov, iako je za njih bio spreman apartman nedaleko od diskoteke.

Bračni par je pre polaska u Banju sa svojim mezimcem obeležio tatin rođendan, a Aleksićeva je mužu i javno poželela sve najlepše.
- Ti si najbolji muž i najbolji otac! Gospod neka nam te čuva! Srećan rođendan, ljubavi! Vole te Jakov i mama! - napisala je Seka na Fejsbuku uz porodičnu fotografiju.