Vesti
Žuta štampa
Ceca konačno otkrila zbog čega je i dalje sama
25.07.2017. 20:00
Izvor: Tračara
Ceca konačno otkrila zbog čega je i dalje sama
Kako je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, fanovi pokazuju veliko interesovanje za privatan život Svetlane Cece Ražnatović i njene porodice. Pitanje koje već godinama postavljaju jeste, zbog čega je pevačica i dalje sama, a sada smo konačno dobili i odgovor.
Ceca je za emisiju Premijera odlučila da progovori o svom privatnom životu i to tako što je priznala da ni malo ne voli da priča o toj temi.
”Ljudi me stalno pitaju sve u vezi sa mojim emotivnim životom, za moju privatnost, a ja nikada nisam potencirala na tome. Trudim se da što povučenije živim i da taj neki svoj privatni život apsolutno ne eksponiram. Ja čak ne podnosim ni kad se Anastasija i Veljko slikaju u kućnoj atmosferi i pokazuju taj neki enterijer kuće”, izjavila je Ceca, ali je ipak odlučila da nam otkrije zbog čega je ne viđamo u muškom društvu.
”Ja ne pripadam onom profilu žena koje smatraju da je muškarac sreća. Meni nije potreban muškarac za sreću. Ja imam svoju porodicu, a to je ono što sam želela i gradila – da imam porodicu. Otkad sam sazrela kao žena, ili devojka, ja sam maštala da se ostvarim kao majka. Rodila sam dvoje dece, ali sam rodila i sebi dva najbolja prijatelja. Za mene je to sreća. Za mene je sreća moj izbor profesije u kojoj uživam”, otkriva pevačica.