Vesti
Svet
Zdjelar: Partizan odličan, nije imao sreće
26.07.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Zdjelar: Partizan odličan, nije imao sreće
Srpski "vezista" ističe da su crno-beli kontrolisali meč, a Olimpijakos iskoristio svoje šanse.
Nije Olimpijakos briljirao u utorak na stadionu Partizana, pogotovo u prvom poluvremenu, ali je ostvario ubedljivu pobedu - 1:3, čime je zakoračio u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.
"Dali smo tri gola - to je najvažnije. Imamo veliku prednost pred meč koji igramo kod kuće, ali nismo završili posao. Imamo još 90 minuta", izjavio je u miks zoni Saša Zdjelar.
"Partizan je kontrolisao utakmicu, a mi smo iskoristili ono što smo imali", dodao je on.
"Zlatni orlić" sa SP na Novom Zelandu 2015. proleće je proveo na pozajmici u španskom drugoligašu Majorki, a trener Olimpijakosa Besnik Haši mu je u prvom zvaničnom meču ove sezone ukazao šansu od 80. minuta.
Tako je Zdjelar zaigrao protiv kluba u koji je mogao da pređe početkom septembra 2015, na pozajmicu, da se tome nisu odlučno usprotivili navijači Olimpijakosa.
"Partizan je za mene prijatno iznenađenje. Nisu imali sreće, ali su igrali odlično. Čestitam im".
Dvadesetdvogodišnji fudbaler veznog reda, ponikao u OFK Beogradu, na kraju je rekao da revanš u Pireju "neće biti formalnost".
"Daće sve od sebe da se vrate. Kako smo mi dali golove na njihovom stadionu, tako mogu i oni u gostima nešto da urade", ne otpisuje Saša Zdjelar prvaka Srbije.
Revanš je zakazan za sredu 2. avgusta.