Vesti
Žuta štampa
LEPA BRENA PROGOVORILA O RATNIM GODINAMA: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo!
27.07.2017. 20:00
Izvor: Kurir
LEPA BRENA PROGOVORILA O RATNIM GODINAMA: Devedesetih sam bila zabranjena, evo šta im je smetalo!
Folk zvezda Lepa Brena na javnoj sceni postoji 35 godina. Taj period obeležili su mnogi poslovni uspesi. Padova nije bilo, ali jeste trenutaka koji su mogli da joj donesu velike probleme u karijeri.
Brena se prisetila vremena kada se u našoj zemlji vodio rat i kada je bila zabranjena na svim televizijama.
"Ono što je meni teško padalo, postoji nekoliko stavri koje su bile zaista vrlo teške a to je raspad Jugoslavije jer sam ja bila i ostala Jugoslovenka", započinje svoju priču pevačica.
"Ja sam bila i ostala neko ko je kosmopolita, pacifista, neko ko ne voli ratove", dodala je Brena.
"Baviti se šou biznisom i uopšte bilo kakvim biznisom je za svakog čoveka vrlo važno da je tržiste otvoreno i niko ne voli kada je tržište zavađeno", kaže pevačica. Međutim ono šta je najbolnije u životu jednog umetnika je kada ste zabranjeni pa je tako isto i Breni teško palo kada nije mogla nigde da se pojavi.
"Iako sam bila zabranjena '91. godine na svim nekim frontovima pevačkim, nisam nikome bila dobra jer, imala sam ime koje nije odgovaralo negde, imala sam prezime koje nije odgovaralo negde a do '91. godine sve je to bilo tako idealno. Međutim pametan čovek sa dobrim rezultatima može da opstane i da funkcioniše gde god hoće", završava Brena.