Vesti
Žuta štampa
RADNA AKCIJA: Neda Ukraden renovira kuću za 20.000 evra
28.07.2017. 20:00
Izvor: Kurir
RADNA AKCIJA: Neda Ukraden renovira kuću za 20.000 evra
Ukradenova rešila da zbog unučića preuredi enterijer imovine koju poseduje u blizini Tivta, pa je prvo krenula od sređivanja dvorišta
Neda Ukraden započela je renoviranje kuće u Lepetanima, koju je nasledila od majke pre 42 godine.
Ekipa Kurira je juče kod Nede zatekla pravu radnu akciju. Sa gumenim rukavicama i šeširom na glavi, Neda je presađivala cveće u kamene saksije, dok su joj unuke Aleksandra i Neda pomagale i dodavale potreban baštenski alat. Majstori su već uveliko iznosili stare i unosili nove stvari.
- Pa gde ste baš danas došli kad je haos? Jeste da sam na odmoru, ali biće gotovo sve za dva-tri dana, jer majstori rade od ranog jutra. Unutra sam već sve preuredila, još da se očisti. Pa dođite od ponedeljka na kafu - rekla nam je pevačica.
Nije želela da priča o iznosu koji je dala za renoviranje, a kako saznajemo, cena je prava sitnica, 20.000 evra! Kad je završila s presađivanjem cveća, Ukradenova je na brzinu obukla kupaći kostim, uhvatila dečicu za ruku i prvo ih odvela u prodavnicu po sladoled, a zatim na plažu.

Vredi
NEĆE DA JE PRODA RUSIMA
Nedi Ukraden su za kuću u Lepetanima prošle godine Rusi nudili na stotine hiljada evra, ali pevačica ni po koju cenu nije želela da im proda kutak koji je dobila od svoje mame još 1975. godine.
Inače, pevačica je pre 18 godina u blizini te kuće kupila još jedan plac od 359 kvadratnih metara, gde je pre dve godine započela izgradnju apartmana za izdavanje.
Opština i investitori nameravali su da joj oduzmu svu imovinu zbog izgradnje puta, ali Neda je uspela da se izbori i zadrži sve u svom vlasništvu.