Vesti
Žuta štampa
7.000 KVADRATA, 40 ČLANOVA POSADE: Ovako izgledaju detalji jahte Andreja i Sandre Meljničenko vredne pola milijardi dolara!
31.07.2017. 20:00
Izvor: Kurir
7.000 KVADRATA, 40 ČLANOVA POSADE: Ovako izgledaju detalji jahte Andreja i Sandre Meljničenko vredne pola milijardi dolara!
Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder, poseduju jednu od najvećih jahti na svetu, a njena vrednost je oko 470 miliona američkih dolara.
Tokom leta je ovo ogromno morsko vozilo viđeno u Španiji, gde su Sandra i Andrej odmarali daleko od Rusije, u kojoj već godinama žive. Širom sveta se već dugo priča o "mega jahti", koja izgleda impresivno, a dovoljan je jedan pogled na detalje da se ostane bez teksta.
Impozantno plovilo ima mnogo "isturenih" delova na kojima mogu da se sunčaju i ispijaju pića, a tu si i simpatični crteži životinja koji su tu verovatno zbog njihove dece.
Vodili su računa o svakom detalju, a evidetno je da nisu štedeli novac, pa je jahta dugo bila najveća na svetu, sve dok ona sa nazivom "Dilbar" nije preuzela tu "titulu" u aprilu ove godine.
"Motorna jahta A", koju poseduju Meljničenkovi, ima preko 7.000 kvadratnih metara, a stalna posada broji oko 40 ljudi.
Podsetimo, Sandra i Andrej su se upoznali 2003. godine, a venčali su se 2005. Imaju ćerku i sina, a Sandra se po drugi put porodila pre četiri meseca.
Domaćoj javnosti ona je najpoznatija kao nekadašnja članica grupe "Models", ali i po vezi sa Markom Jarićem.