Vesti
Žuta štampa
Karleuša poručila Novom Pazaru: Ne dozvolite da vas truju mržnjom!
10.08.2017. 20:00
Izvor: Tračara
Karleuša poručila Novom Pazaru: Ne dozvolite da vas truju mržnjom!
Jelena Karleuša održala je sinoć koncert u Novom Pazaru, pre koga se susrela sa nekolicinom negativnih komentara, uglavnom lokalnih medija.
Naime, muslimanski vernici nisu bili zadovoljni činjenicom da će pop zvezda nastupati u njihovom gradu, te su protiv Jelene vodili negativnu kampanju. Srećom, ona nije urodila plodom: koncert je bio posećen, a Karleuša se nakon njega video snimkom i porukom obratila fanovima.
“Volim Novi Pazar! Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući mi negativnu versku/nacionalističku konotaciju (ej, meni???? Ja sam jedina javna ličnost koja širi versku i nacionalnu toleranciju i ljubav), evo im šamarčina!” napisala je ona u svoj maniru, a potom dodala:
“Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posete (a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje verskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pevate i igrate i da budete SREĆNI! Volim vas!”