Vesti
Sport
Zvezda u subotu bez Kange
08.09.2017. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda u subotu bez Kange
Ovo je spisak fudbalera na koje trener Vladan Milojević računa za meč u Ivanjici protiv Javora.
Trener Vladan Milojević pričao je na današnjoj konferenciji o tome da je dobra okolnost to što "na raspolaganju ima dva tima" i da mu je sa tog aspekta olakšano da rotira sastav koji će imati veoma zgusnut raspored u narednom periodu.
Videćemo da li će se to desiti već u subotu kada Zvezda gostuje Javoru, a pet dana uoči prvog meča u grupnoj fazi Lige Evrope posle tačno deset godina protiv BATE Borisova.
Fudbaleri vicešampiona Srbije doputovaće ovog petka u Ivanjicu, a među putnicima nije se našao Gelor Kanga koji je tokom reprezentativne pauze nastupao za nacionalni tim Gabona i koji je stigao ovog popodneva u Beograd, uz dozvolu kluba.
Na spisku putnika su sledeći igrači:
Milan Borjan, Damir Kahriman, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Srđan Babić, Milan Rodić, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić.
Kanga je do sada odigrao svaki meč u Superligi, doduše samo tri je počeo, bez gola ili asistencije, a među putnicima nije se našao ni Abraham Frimpong, najverovatnije zbog pravila o četiri stranca u protokolu za meč.
S obzirom na to da je Milojević na put u Ivanjicu poveo 20 fudbalera, još dvojicu će morati da ostavi van protokola.