Vesti
Žuta štampa
Jelena Karleuša u HOROR izdanju
20.09.2017. 20:00
Izvor: Blic
Jelena Karleuša u HOROR izdanju
Pevačica je na snimanje takmičenja "Zvezde Granda" došla polugola i tako publiku častila naduvenim stomakom, celulitom, ožiljcima i zadebljalom kožom koju tokom leta očigledno nije negovala.
Pevačica Jelena Karleuša očigledno je postala sve ono što je godinama kritikovala kod drugih javnih ličnosti ili joj se zapravo sve vratilo kao bumerang. Svi pamte njene neumesne komentare na račun koleginica i njihovog fizičkog izgleda, a još više one koje je upućivala kandidatkinjama tokom prošle sezone takmičenja "Zvezde Granda".
Kako su se njene uvrede uglavnom ticale debljine takmičarki i što su otkrivale previše, po njenim rečima, nesavršenog tela, ona je sve to uradila na prvom snimanju nove sezone. Naime, Jelena se pred studijom u Košutnjaku pojavila u crnoj haljini koja više otkriva nego što pokriva i time pokazala stomak i šlauf koji ga krasi, zatim ožiljke od raznih operacija, ali i celulit. Iako se Jelena hvali kako vodi računa o sebi, teško da bi sa takvom negom i dalje imala celulit po butinama, zadebljalu kožu iznad kolena koja je isušena od sunca i bubuljice po telu. Sve to ne bi bilo toliko strašno da ona nije obukla haljinu koja ističe sve to i da prethodno iz istih razloga nije vređala takmičarke.
- Deluješ kao podgojeni leopard, izgledaš kao kafe-kuvarica, kao tetka si koja je počela da radi u malom kafiću u unutrašnjosti, ličiš mi na Zvonara iz Bogorodičine crkve, nedopustivo si debela, izgledaš kao Ledi Gaga iz Bugarske, ko god te je savetovao da se ovako obučeš verovatno je iz Lapova, a ne iz Pariza - samo su neki od neumesnih komentara koje je Karleuša imala na izgled devojaka i momaka koji su bili puni entuzijazma da se probiju na estradi.
Kolege su je tada opominjale da treba da sluša muzikalnost kandidata, a ne da ocenjuje njihov izgled, ali je ona do kraja ostala pri stavu da moraju da vode računa o kilaži, stajlingu i izgledu. Međutim, sudeći po njenom sadašnjem pojavljivanju, ona je zaboravila da sve te neumesne savete primeni na sebi. Ni njena kilaža, celulit i ožiljci ne bi bili sporni jer ih ima većina žena, da upravo ona na tome ne potencira.