Vesti
Žuta štampa
PRIJATELJICA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PROGOVORILA: Život je htela da da za svog sina, nije zaslužila da joj ovako vraća
28.09.2017. 20:00
Izvor: Kurir
PRIJATELJICA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PROGOVORILA: Život je htela da da za svog sina, nije zaslužila da joj ovako vraća
Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, nedavno je optužio majku da ga je izbacila iz kuće, te da spava po parkovima, tuđim kućama i jedva sastavlja kraj sa krajem. Povodom te priče, oglasila se pevačicina prijateljica koja je dobro upućena u situaciju.
Snežana nije želela da daje komentar na ovu temu, jer joj je očigledo vrlo teško zbog cele situacije.
Međutim, njena dobra prijateljica otkrila je ono što javnost nije znala.
"Ne mogu da verujem da je Marko sve ono rekao za medije. Ne smem ni da zamislim kako se moja Sneža oseća sada dok to čita. Nije ona to zaslužila", započela je ona.
"Svi dobro znaju kroz kakve je muke Sneža prošla sa Markom! Prvo onaj udes u kom je nesrećna devojka stradala, a Marko jedva ostao živ. Sam Bog ga je spasao, ali i briga i požrtvovanost njegovih roditelja! Pa onda njegova robija, tri godine je on ležao za tu saobraćajku. I kad je sve to prošlo, umesto da se smiri u braku, on se odao alkoholu! Pa nije ni čudo što je Snežana ljuta na njega! Smučilo joj se da mu stalno pruža nove šanse jer je dosad sve prokockao! A i Marko je zreo, odrastao čovek, treba da radi i sam da brine o sebi, ima dvoje male dece, sina i ćerkicu… Snežana je toliko privržena toj deci da ja nemam reči, život bi dala za njih, a Marko joj ovako vraća", rekla je Snežanina dobra prijateljica.